Skoči na glavno vsebino

V začetku šolskega leta smo bili priča izjemnim športnim dosežkom na naši šoli. Učenci smo uspehe začeli nizati že 12. oktobra, ko je potekal 13. tek po Mamutovih poteh, tokrat prvič v Križah, saj smo si pritekli pokal za najboljšo šolo med vsemi 13 udeleženimi.

Prav tako oktobra so na občinskem tekmovanju v atletiki izstopale naše učenke, tokrat na domačem šolskem igrišču. 1. mesto v teku na 60 m in 2. mesto v troboju, skoku v daljino in teku na 300 m je osvojila Emma Csontos iz 7. razreda, njena vrstnica Taja Meglič je v metu vortexa osvojila 3. mesto, osmošolka Neža Gračnar pa je v skoku v daljino osvojila 3. mesto.

Med fanti je Jaka Dolinar iz 8. razreda v teku na 60 m, 300 m in v skoku v daljino ter troboju osvojil 1. mesto, še posebej so se potrudili devetošolci: Matic Aljančič je v metu vortexa osvojil 1. mesto, v skoku v daljino pa 3. mesto, Ažbe Sukič je uspel vreči vortex za 3. mesto.

Učenci nogometaši iz zadnje triade so 18. oktobra postali zlati, saj so v šolo prinesli zlat pokal. Prav tako so se pa svetili tudi rokometaši, saj so učenci OŠ Križe premagali obe sosednji osnovni šoli z rezultatoma (OŠ Bistrica : OŠ Tržič  21 : 4, OŠ Bistrica : OŠ Križe  14 : 6) in si zaslužili uvrstitev na področno tekmovanje v Škofji Loki.

Rok Gros, 7. a

(Št. obiskov: 108, od tega 1 danes)
Dostopnost