Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 14. marca 2024, je Osnovna šola Bistrica zasijala v barvah in ritmih plesa. Učenci 9.a razreda so se odločili, da bodo priredili nepozaben šolski ples, ki je bil namenjen vsem učencem od petega do devetega razreda. Dogodek je potekal med 18. in 20. uro, obogaten z izbrano glasbo, zabavnimi igrami ter slastnimi prigrizki.

Ob prihodu so učenci in učenke stopili v zatemnjen večnamenski prostor, ki je ustvarjal plesno vzdušje. Atmosfera se je hitro ogrela, saj so že vsi nestrpno pričakovali večer, ki je obetal nepozabne trenutke.

Organizatorji 9.a so poskrbeli tudi za osvežitev in prigrizke. Na voljo je bila pijača raznih okusov, prav tako pa so se lahko udeleženci okrepčali s kokicami.

Vrhunec večera je bil izbor mis in mistra plesa. Učenci so glasovali za svoja favorita, napetost pa je dosegla vrhunec, ko so razglasili zmagovalca. To sta postala učenca 9.a, in sicer Pia M. Z. ter Elijas H. Š.  Veselje in navdušenje sta bila prisotna pri vseh udeležencih.

Poleg izbora mis in mistra plesa so se učenci lahko preizkusili tudi v zabavni igri Glasbeni stolčki, ki je prinesla še dodatno mero smeha in zabave. Zmagal je Val J. iz 8.b, ki je svojo nagrado podelil z drugouvrščenim sošolcem Oskarjem G. Zmenkarije med učenci so dodale romantičen pridih večeru ter povečale medsebojno povezanost in družabnost med učenci.

Šolski ples je bil več kot le dogodek za zabavo. Predstavljal je tudi priložnost za krepitev medsebojnih vezi, ustvarjanje lepih spominov ter izražanje plesnega talenta. Ob koncu večera in naslednji dan so se vsi udeleženci strinjali, da je bil šolski ples eden izmed vrhuncev šolskega leta. Zahvala gre organizatorjem – učencem 9.a, ki so s svojo predanostjo in trudom poskrbeli za nepozaben večer, ki bo ostal v spominu vseh udeležencev in pa vsem prisotnim učiteljem, ki so poskrbeli, da je šolski ples potekal nemoteno.

Zapisala razredničarka 9.a, Živa Ovsenek

(Št. obiskov: 116, od tega 1 danes)
Dostopnost