Skoči na glavno vsebino

V mesecu oktobru je potekala jesenska papirna akcija, ki so jo izvedli devetošolci. Vsega skupaj smo na naši šoli zbrali skoraj 17 ton in pol odpadnega papirja. Vsem učencem, ki so sodelovali, se najlepše zahvaljujemo. Zahvaljujemo pa se tudi njihovim staršem, starim staršem in prijateljem, ki so papir pripeljali.

Na papirni akciji so se še posebej izkazali učenci 9.a, saj so zbrali največ odpadnega papirja. Sledili so jim učenci 9.b in 7.a. Izkazali pa so se tudi učenci 5.b, saj so se skoraj čisto vsi udeležili akcije in prispevali po svojih močeh. Bravo in hvala za dobro sodelovanje. Tudi učenci ostalih razredov so prispevali svoj delež, da je bil njihov razred čim bolj uspešen. Od 5. mesta dalje so se učenci razvrstili takole: 6. b, 8. b, 4. a, 7. b, 5. a, 8. a, 2. a, 2. b, 3. a, 1. a, 3. b, 4. b, 1. b in 6. a razred. 

Papirno akcijo bomo ponovili spomladi. Tako kot na jesenski papirni akciji bomo tudi na spomladanski podelili posebne nagrade in dodatne nagrade za prva tri mesta. Pomembno je, da vsi prispevamo in tako s skupnimi močmi zberemo čim več papirja. S tem se navajamo tudi na recikliranje in pomagamo našemu planetu.

Papir lahko začnemo zbirati že sedaj. 

Šolska skupnost in Manca Kokalj Vernig

(Št. obiskov: 43, od tega 1 danes)
Dostopnost