Skoči na glavno vsebino

Po dežju vedno posije sonce.

DANES zelo močno sije in objema našo šolo – Osnovno šolo Bistrica. Neskončno žarkov se je dotaknilo, pobožalo našo šolo, ji zaželelo hitro okrevanje. PRAV VSAK ŠTEJE IN NAM VELIKO POMENI.

Hvala dragi sodelavci, da drug z drugim iščemo najboljše rešitve in pomoč, da ŠOLA čimprej ZAŽIVI, za naše OTROKE.

Hvala učenci in starši za vse spodbudne, lepe misli, hvala za razumevanje.

Hvala županu g. Petru Mikliču in njegovi ekipi, ki čuti, da je šola nekaj, kar močno utripa s krajem.

Hvala g. Petru Rotarju vodji štaba CZ Občine Tržič za držanje vseh niti in povezovanje vseh ekip.

Hvala Komunali Tržič z direktorico Vesno Jekovec in predstavniki oddelka Ceste, javne površine in objekti, načelu z Juretom Zadnikarjem za interventno ukrepanje in čiščenje objekta.

Hvala SOSEDOM, da skrbite za našo skupnost, hvala za strpnost.

Hvala vsem inšpekcijskim, kriminalističnim, novinarskim službam, ki svoje delo opravljate srčno, korektno, prav vsi ste začutili našo stisko, mi pa vašo željo po pomoči.

Neskončno pozitivnih žarkov je priromalo do nas iz URADNIH šolskih, ministrskih, javnih ustanov, zavodov …,  in zasuli ste nas z neskončnim številom PRIJATELJSKIH žarkov iz vseh krajev ljube domovine. Prav vsem VELIKA HVALA.

In DANAŠNEGA SONČNEGA DNE ne bi bilo brez GASILCEV, policistov, zdravstvenih delavcev, prostovoljcev.

In za KONEC, vam Dragi gasilci,

iz srca hvala za vašo hitro in požrtvovalno pomoč pri gašenju požara na naši šoli. Vaša hitra intervencija, strokovnost in pogum so preprečili, da bi požar povzročil še večjo škodo in ogrozil življenja. Vaša predanost in nesebičnost sta nam vsem v navdih in ponos.

Zahvaljujemo se vam za vašo pripravljenost pomagati v najtežjih trenutkih in za to, da ste vedno pripravljeni tvegati svoje življenje za varnost drugih. Brez vaše pomoči bi bila škoda veliko večja, zato smo vam neskončno hvaležni.

Hvala, ker ste junaki našega vsakdana.

MAMO TO.

S spoštovanjem,

Dina Pintarič, ravnateljica

(Št. obiskov: 120, od tega 4 danes)
Dostopnost