Skoči na glavno vsebino

V sredo, 23. 12. 2015, je spremenjen potek pouka in vozni red za vse. Ta dan, ki je zadnji v letošnjem letu, nas bodo obiskali tudi naši upokojenci.

Predure v sredo ni in pouk začenjamo s 1. uro zato velja vozni red: iz Leš ob 7.40 in iz Zvirč ob 8.00. Rednega sredinega jutranjega avtobusa ne bo.

4. uro si bodo učenci predmetne stopnje ogledali skupaj z upokojenci proslavo, ki so jo pod mentorstvom učiteljic ge. Marije Pogačnik Dolenc in ge. Petre Smolej pripravili člani dramskega krožka in mladinskega pevskega zbora.
Prireditev bo trajala približno do 12.10.

Po končani prireditvi boste s poukom vsi zaključili. Domov greste vsi učenci, ki nimate kosila in niste v podaljšanem bivanju.

Vozači imate naročen prvi avtobus ob 12. 25 za Leše in Zvirče. Če imate kosilo, ga bodo začeli deliti v kuhinji takoj po zaključku prireditve (cca. 12.15).

Drugi prevoz bo ob 12.55 za Leše in ob 13.00 za Zvirče. Na tega greste tisti učenci, ki imate šolsko kosilo. Kasnejših prevozov ne bo, razen za učence OPB, če bo potrebno.

Podaljšano bivanje je organizirano kot vsak dan.

Učenci, ki hodite redno na kosilo in v sredo v šoli ne boste kosili, le-tega pravočasno odjavite, saj ga bodo sicer skuhali tudi za vas.

Pomočnica ravnatelja
Mirjana Kravcar, prof.

P.S.

V četrtek, 24. 12. 2015, ni pouka, saj bomo dan nadomestili spomladi s tradicionalnim športnim druženjem vseh generacij.

(Št. obiskov: 13, od tega 1 danes)
Dostopnost