Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Na podlagi okrožnic Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) ter priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) se pouk za učence 1., 2. in 3. razreda od 18. 5. 2020 dalje izvaja v prostorih šole, od 25. 5. 2020 pa tudi za učence 9. razreda in za učence od 4. do 8. razreda, ki imajo učne težave in težko dosegajo standarde znanja. Za slednje se bo izvajal dopolnilni pouk ter druge oblike individualne in skupinske pomoči.

Vse pomembne informacije o prihodu učencev prvih treh razredov ste starši oz. skrbniki že prejeli preko vaših razrednih učiteljic in obvestila v eAsistentu, elektronske pošte. Prav tako bomo preko utečenih kanalov komunikacije v prihajajočih dneh obvestili starše devetošolcev in učence 4. do 8. razreda, ki bodo prihajali v šolo k dopolnilnem pouku, izvajanju individualne in skupinske pomoči.

Šola bo odprta le za učence in zaposlene Osnovne šole Bistrica. V času trajanja pouka, bo šola zaklenjena.

Prosto gibanje po šoli zunanjim uporabnikom ni dovoljeno.

Spoštovani starši, hvala vam, ker ste bili razumevajoči in sodelovalni, in takega sodelovanja si želimo še naprej. Na prilagojeno delo smo se primerno pripravili, nestrpno in z velikim veseljem pričakujemo vaše otroke. V naših rokah bodo vsi varni.

Dina Pintarič, v.d. ravnatelja

Dragi učenci!

Prijazno vas vabim v šolo. Vaše učiteljice so se izjemno potrudile, da vam bo lepo in da boste lahko spet videli svoje prijatelje. Sedaj je ponovno priložnost, da vsem pokažete, kaj vse znate. Tudi meni, in komaj čakam, da zakorakam v vaš razred in vas pridem pogledati.

Do ponedeljkovega snidenja vas vse lepo pozdravljam, dragi moji mladi prijatelji.
vaša ravnateljica Dina

(Št. obiskov: 29, od tega 1 danes)
Dostopnost