Skoči na glavno vsebino
  1. 9. 2023 smo na šoli pričeli s kar tremi različnimi akcijami, ki vabijo k branju:
  • V akciji Berem cel september sodeluje lahko vsak učenec/učenka. Za nagrado se boš potegoval/-a, če boš glasno bral/-a vsaj 10 dni vsakič po 10 minut trem različnim odraslim osebam in boš na zbirnem kartončku zbral/-a njihove podpise.
  • V akciji Beremo skupaj se potegujete za nagrado kot oddelčna skupnost. Vsi učenci posameznega oddelka zbirate minute glasnega branja odraslim osebam. Nagrado bo prejel oddelek, ki bo v povprečju zbral največ minut na učenca.
  • Razpisali smo tudi natečaj za naj risbo in naj fotografijo. Na razredni stopnji iščemo naj risbo, ki prikazuje prizor iz prebrane knjige. Na predmetni stopnji pa iščemo naj fotografijo, ki prikazuje prizor iz prebrane knjige.

Z današnjo objavo te želimo spomniti, da v akcijah lahko sodeluješ še en teden. Pomembni datumi:

  • V ponedeljek, 25. 9. 2023, v šolo prinesi zbirne kartončke s podpisi odraslih oseb ali naj risbo.
  • Do ponedeljka, 25. 9. 2023, preko komunikacije v eAsistentu učiteljici Mateji Žnidaršič pošlji svojo fotografijo, če želiš sodelovati v natečaju na predmetni stopnji.
  • Nagrade bomo podeljevali v sredo, 27. 9. 2023, ob 17. uri. Veselimo se druženja ob prijetnem programu z različnimi delavnicami.

Se vidimo.

Eva, Neža K., Neža P., Petja, Elijas, Nika in Tajda, učenke in učenec 9. razreda, z mentoricami Marjo Bohinjec, Lavro Stritih Švab in Matejo Žnidaršič

(Št. obiskov: 47, od tega 1 danes)
Dostopnost