Skoči na glavno vsebino

V petek, 22. 12. 2017, je spremenjen potek pouka in vozni red za vse. Ta dan, ki je zadnji v letošnjem letu, nas bodo obiskali tudi bivši zaposleni na OŠ Bistrica.

RAZREDNA STOPNJA:
Pouk bo potekal po urniku 4 šolske ure. Učenci, ki niste v podaljšanem bivanju in nimate kosila greste po pouku domov. Ostali se vključite v svoje oddelke OPB-ja.

PREDMETNA STOPNJA:
Pouk bo potekal po urniku 3 šolske ure. 4. uro pa si boste ogledali skupaj z bivšimi zaposlenimi na OŠ Bistrica prireditev, ki so jo pod mentorstvom učiteljic: Marije Bohinjec in Petre Smolej pripravili člani dramskega krožka predmetne stopnje ter mladinskega pevskega zbora. Prireditev bo trajala približno do 12.00.

Po končani prireditvi boste s poukom zaključili. Domov greste vsi učenci, ki niste prijavili kosila. Učenci od 6. do 9. razreda imate ta dan kosilo odjavljeno. V primeru, da ga boste imeli, ga, prosim, posebej naročite.

VOZAČI:
Vozači
imate naročen prvi avtobus ob 12. 20 za Brezje-Leše in Kovor-Zvirče. Če imate kosilo, ga bodo začeli deliti v kuhinji takoj po zaključku prireditve (cca. 12.10).

Drugi prevoz bo ob 13.00 za Brezje-Leše in Kovor-Zvirče. Na tega greste tisti učenci vozači, ki imate šolsko kosilo. Kasnejših prevozov ne bo.

Podaljšano bivanje je organizirano kot vsak dan.

Interesne dejavnosti in zdrav življenjski slog na ta dan odpadejo.

(Št. obiskov: 15, od tega 1 danes)
Dostopnost