Skoči na glavno vsebino

V sredo 11. oktobra smo na Osnovni šoli Bistrica na kup nabrali vse naše najboljše tekače ter tekačice in se odpravili na 14. Mamutov tek v Križe. Progo smo že poznali iz preteklih tekov, zato se z njo nismo posebno obremenjevali. V družbi več kot 600 tekačev iz 15 šol smo se ogreli, si zaželeli veliko športne sreče in se podali na štart. S tekom smo vsi več kot uspešno opravili, velja pa omeniti nekaj odličnih rezultatov.

Zlato medaljo so si v svoji kategoriji pritekli Olivia Mandič 3.a, Neli Stritih 4.b, Jaka Dolinar 9.b in Hanna Kavčič 9.b, na drugem mestu sta tek zaključila Jernej Ropret 1.b in Jakob Raztresen 5.b, na zmagovalni oder pa se je s tretjim mestom uvrstila tudi Kristina Anakieva 3.a.

Med najboljšo šesterico so se prebili še Lovro Kavčič 4.b, Blaž Žeželj 6.a, Sara Šifrar 6.a in Luka Martić 8.a na 4. mestu, Žan Krenner 1.a, Ažbe Papov 3.a in Ajda Skukan Mlačnik 7.a na 5. mestu, ter Anika Zadravec 9.b, ki je osvojila 6. mesto.

S skupnimi močmi in odličnimi uvrstitvami smo se kot šola uvrstili na odlično drugo mesto, zmaga pa nam je tokrat pobegnila za zgolj točko! Vsem udeležencem še enkrat iskrene čestitke!

(Št. obiskov: 215, od tega 2 danes)
Dostopnost